Донирајте

Направете донација

Вашиот придонос може да се одбие до 75% од Вашето лично даночно обврзување, со ограничување до 546€, и 66% над оваа граница.

Вашите контакти

Титула *
* Задолжителни полиња (овие информации се задолжителни за да го добиете вашето даночно удостоверение)'
  • FrançaisFrançais
  • македонски јазикмакедонски јазик